Aurstad i media

Disse fire har levert tilbud på bygging av Nordøyvegen

Publisert 14.05.2018


Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding på sine nettsider mandag.

Kontrakten inneholder bygging av tre undersjøiske tunneler, tre bruer, en miljøtunnel, samt bygging av vei. Møre og Romsdal fylkeskommune er oppdragsgiver for prosjektet.

Konkurransen blir gjennomført i to faser i et såkalt to-konvolutt-system, hvor tilbyderen med beste forhold mellom pris og kvalitet blir tildelt kontrakten. Den første konvolutten inneholder entreprenørens planer for hvordan de vil gjennomføre utbyggingen. Planene skal gjennom en grundig vurdering og rangering før den andre konvolutten med prisene åpnes.

Dei fire som har levert tilbud er:

  • Implenia AS
  • Arbeidsfellesskap mellom K.A. Aurstad AS, Metrostav NUF Norge og Toto S.p.A
  • PNC Norge AS
  • Skanska Norge AS

– Vi er veldig godt fornøyde med at fire entreprenører har levert tilbud på kontrakten. Det er stor konkurranse i anleggsmarkedet i hele landet, og mange jobber for entreprenørene å regne på. Fire tilbud viser at vi har et attraktivt prosjekt, uttaler prosjektleder Marianne Nærø i Statens vegvesen.

Nå vurderes tilbydernes forslag til hvordan prosjektet skal gjennomføres, før konvolutt nummer to med pristilbud åpnes i juni. Planen er å instille entreprenør før fellesferien, og signering er planlagt til 7. september 2018.

Anleggsstart blir i oktober, skriver Vegvesenet.

Les heile artikkelen her: http://www.bygg.no/article/135...